Sale!

PS4 DualShock 4 Wireless Controller for Playstation PS4 Gaming Controller(OEM) For Dropship&Mini Agent

RM85.00

Categories: ,
Share Button, P.S Button Clickable 2-Point Capacitive Touch Pad Dual Analog Sticks, D-Pad, Game Buttons Micro USB Port, Stereo Headset Jack Built-in Mono Speaker Light Bar, Vibration Support Six-Axis Motion Sensor System Built-in Rechargeable Battery Bluetooth 2.1+EDR Wireless Connectivity Compatible with P.S 4 Item Size: 162x55x98mm Weight: 480g

Top Review

Controller works with my ps4. All button functioning well. But dont expect the quality/feel is the same as rm200+ controller from Sony. This one feel

Fast delivery! Just ordered like two days ago. Got a bit of damage on the box but the item works great. Totally recommend!! PS4 DualShock

Bagus, good quality, tak sama macam yang ori tapi bolehlah main FiFa21 macam dulu?. Berbaloi dengan harga dan berpatutan untuk main game padu2. PS4 DualShock

Got warna seperti yg dipesan and memang cantik! Tapi, wireless function are not working! Tekan ps button tak dapat on pun ds4. Kena cucuk dgn

Barang sampai cepat, xdak kesan calar mantap, button pun ok PS4 DualShock 4 Wireless Controller for Playstation PS4 Gaming Controller

Seller tbaikk.. cepat respond… Pghntaran sangat laju… Cuma balutan kena tebal sikit..hihi.. apa pun smua bfungsi stakat ni.. harap boleh la pakai lama… Cakkk muahhh

Terbaikkk. dpt connect joystick pakai bluetooth je. takyah pepening ds4 ke apa2 kan PS4 DualShock 4 Wireless Controller for Playstation PS4 Gaming Controller

Terbaik! Harga rm50 lebih je. Sesuai utk saya main dgn iphone. Connection dgn iphone ok xde masalah. Built kualiti ok bagus. Button pun ok2 lah

Trima kash seller ????? PS4 DualShock 4 Wireless Controller for Playstation PS4 Gaming Controller

Korang nampak dia macam kurang didikan agama and u guys bashed him. Tapi did you guys know that he always video call his mom crying

Good Good Good Good Good Good Good Good Good Good Good Good Good Good Good Good Good Good Good Good Good Good Good Good Good

terima kasih seller.. barang selamat sampai. barang ok. packaging ok. barang function. dah try untuk main asphalt dekat android sony tv. function. PS4 DualShock 4

Well packed and fast delivery well packed with the best to u…… PS4 DualShock 4 Wireless Controller for Playstation PS4 Gaming Controller